2015. augusztus 08. 11:12 - bapszy

Lassan de biztosan közeledünk a végéhez

Elkészült a munkalap, igen szép darab, és pont tökéletes a mérete is. Sőt, mivel elég nagy táblát kellett megvennem az egyedi mérethez így bőven maradt akkora darab amiből egy nagyon jó kis asztalt fogok varázsolni. A hazaszállítása mondjuk vicces volt, mert ugye 3 méter, és így kb 1 métert kilógott az autóból, mindezt belecsúszva a hétfő reggeli csúcsforgalomba, zseniális. De baj nélkül hazaértünk vele, és mivel a bútorokat már előtte hétvégén helyükre raktuk, már tényleg alig van vissza valami.

Holnap lesz a nap (igen vasárnap, mert ma munkanap van) amikor beszabjuk a mosogatót és a tűzhelyet, meg még megcsinálunk amit tudunk, aztán szólok a kivitelezőnek, hogy jöjjön visszarakni a radiátort meg bekötni a gázt, aztán lehet hívni a meósokat is.

Persze kell még néhány dolog, például az alsó szekrénybe a fiókok, hozzá fogantyúk, függöny meg lámpa, meg pultvilágítás ja és persze a sütő. Lassan azt is be kéne rendelni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakasfelujitok.blog.hu/api/trackback/id/tr777690268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása