2015. július 13. 17:02 - bapszy

Nagyüzem van

Nem volt időm időm blogolni annyira felpörögtek az események. Nagyon hirtelen nagyon sokat haladtunk előre.

Megtörtént az ablakcsere, nagyon szép nagyon jó ablakaim lettek, az év vihara le is tesztelte őket múlt héten, és remekül vizsgáztak. A szúnyogháló még vissza van, de ma már beszéltem az emberrel aki jön méretet venni, hogy időpontot egyeztessünk, de még azt ígérte, hogy visszahív, mert sűrű a program mindkét részről.

A radiátor cserén is túl vagyunk, végül meg lett kérve a díjmentes ürítés, rendben le is zajlott a dolog, minden radiátor a helyén, nagyon profin néhány óra alatt megoldották hegesztéssel mindennel együtt.

Aztán jöttek a festők, volt vakolás, glettelés, holnap meg már a festés van soron. Ezután jön a padlózás, elvileg szerdán jön a burkoló.

Közben megvettem pár szekrény elemet az IKEÁban, megrendeltem a konyhába a munkalapot és az ajtófrontokat, úgyhogy lassan már minden meglesz, bár a munkalapra 4-5 hetet mondtak aminek nem örültem, de inkább kivárom, mert ez a tökéletes darab.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakasfelujitok.blog.hu/api/trackback/id/tr137622764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása