2015. június 18. 10:27 - bapszy

Nemsokára folytatódik

Régen nem írtam, de ez csak annak tudható be, hogy most épp semmi érdemleges nem történik.

Az ablakokat kb. 4 hete rendeltem meg, úgyhogy mostantól bármikor hívhatnak, hogy elkészültek. Nagyon várom már, mert a régiek nem kényelmesek, pláne így jó időben, hogy nem lehet bukóra nyitni és a dupla ablak miatt nagy helyet foglal, szóval macerás az egész.

Lassan apám is hazajön Németországból, és akkor újra beindul a gépezet, elkezdjük intézni a fűtést, megvenni a radiátorokat, egyebeket, utána lehet festeni, burkolni, bútort építeni. Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy hogyan fog összeállni, remélem a valóságban is olyan szép lesz mint ahogy azt elképzeltem.

Eközben jelentkeztem egy Budaörsi fürdőszobás cég nyereményjátékára, ahol amellett, hogy fürdőszoba felújítást (bár ez inkább berendezést, szanitereket jelent) lehet nyerni jár egy ingyenes felmérés ahol csinálnak 3D tervet. Július közepére egyeztettünk is időpontot, érdekel, hogy a kicsi és amorf (minden sarokban oszlop van és 2x2méter az egész) fürdőmmel mit kezdenek. Bár ez egy későbbi project, mert most ugye a konyha utána pedig a szoba van soron, de a tervezést is időben el kell kezdeni, így kapóra jön ez a segítség. Ha belegondolok a konyhára már évek óta ment a tervezgetés, és bár vannak apróbb változások (csempe helyett mozaik, de legalább színben stimmel pl.) azért nagyjából tartva is van az a terv.

Most két nagyon fontos mérföldkő jön, az ablak és a fűtés. Ezek ugye nem csak a konyhát érintik, drágák és szervezés igényesek, a fűtés pláne. Ha ezeken végre túl leszek, akkor kb. a nehezén is, bár a gáz engedélyén még lehet kicsit izgulni, de úgy tűnik még az az egyszerűbb, mint a fűtés. Persze ehhez kell az, hogy a közös képviselet nem segít, nem hajlandóak a díjmentes ürítést megkérni, leszervezni, így amellett, hogy nekem kell utánajárni még fizethetek is érte. Nem sokat de mehetne jobb helyre is az a pénz.

Úgyhogy most ez a helyzet, amint történik valami érdemleges, folytatom.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakasfelujitok.blog.hu/api/trackback/id/tr177553778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása