2015. szeptember 03. 11:14 - nem_vagyok_dj

Konyha 95%-on

Megint eltelt pár hét, és sokat haladt a dolog, most már tényleg csak egészen apró dolgok hiányoznak, kvázi a lakberendezős maradék.

Nade. Ott hagytam abba, hogy munkalap már megvan, be kell szabni. Vettem egy dekopírfűrészt, hogy legyen mivel, és nekiestünk. Nem volt egyszerű és hiányzott kicsit az évek meg a rutin, de azért összehoztuk, még ha lett is benne hiba, de szerencsére nem túl látványos. A mosogatóval órákon át szenvedtünk, nagy is, nehéz is (gránit ugyebár) meg olyan furán kell rögzíteni is, de végül megküzdöttünk vele és összejött. Aztán a főzőlap, na itt már fáradtunk és lankadt a figyelem, úgyhogy sikerült kicsit nagyobb lyukat vágni a kelleténél, de szerencsére nem annyira, hogy kilátszódjon a perem alól, csak az egyik felén elfelejtettük leszámolni a 2 centit a peremtől és így nem ült rá a pultra, de egy léccel ezt is orvosoltuk, úgyhogy minden hepi. 

Közben a sütőt is sikerült beszerezni, nem volt egyszerű menet, mert mert épp mindenhonnan elfogyóban volt, de meglett, beépítettük, klasszul működik, imádnivaló.

Bekerültek a fiókok is, nagyjából az ajtók is, a fogantyúk még nem érkeztek meg, így nem az összes, bekötöttük a csapot meg a lefolyót, na az is egy jó legó volt, visszakerült a radiátor, be lett kötve a gáz is, úgyhogy már kvázi használható minden. Helyretettük a hűtőt is, a mikrónak még a polcot meg kell csinálni. A régit akartam lefesteni és visszatenni, de mivel totál zsíros így nem fogja a festék, de már megvan a B terv.

Kell még asztalt csinálni a munkalap maradékából, meg nincs függöny meg lámpa még, de majd idővel minden lesz. A cuccaimat már elkezdtem bepakolni, és selejteznem is kell ezerrel, mert hiába több a bútor, még így sem fér be ez a sok minden.

És akkor pár kép még üres szekrényekkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakasfelujitok.blog.hu/api/trackback/id/tr517757642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása